269,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Електрическа ножица за жив плет, подходяща за поддръжка на градински площи около дома

С леката и удобна електрическа ножица за жив плет STIHL HSE 52 можете ефективно да подстригвате и режете по-малки живи плетове, дървета и храсти в градината или около къщата. Електрическата ножица за жив плет HSE 52 от STIHL тежи само 3,1 кг и с нея можете да работите тихо и с ниски вибрации като частен потребител. Едностранно наточените ножове позволяват чисти разрези на клони и тънки клони. Управлението с две ръцеподпомага удобната и лесна работа с STIHL HSE 52 чрез просто стартиране с едновременно задействане на превключвателите на кръговата ръкохватка и на задната дръжка. Можете удобно да работите с ножицата за жив плет като десничар или левичар. Развинтващият се предпазител за водача предпазва режещите ножове по време на работа близо до земята или при контакт със зидове и препятствия.

Малък предпазител за ръце и интегриран предпазител за рязане подпомагат Вашата безопасност при рязане с ножицата за жив плет. Механичната спирачка на ножа също допринася за това, като надеждно спира режещия нож за по-малко от една секунда след изключването на STIHL HSE 52. Ако затегнете кабела на тримера за жив плет по време на работа, интегрираното приспособление за изтегляне и прибиране на кабела гарантира, че щекерната връзка няма да се изключи.

С опционалната плоча за захващане STIHL можете да захванете материала, който се реже директно върху ножа на Вашия STIHL HSE 52.

Електрическата ножица за жив плет STIHL HSE 52 има дължина на рязане 50 см.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощен двигател
Мощен двигател
Предпазител за ръка
Предпазител за ръката
Леки, тихи и с ниско ниво на вибрациите
Леки, тихи и с ниско ниво на вибрациите

Технически характеристики

Дължина на рязане50 см
Номинално напрежение240 V
Консумация на мощност460 W
Тегло3,09 кг 1)
Ниво на звуково налягане84 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети