499,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 60: За прецизно подрязване на големи живи плетове в градината

С акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 60 можете при Вашата поддръжка на частни парцели и градини да подрязвате ефективно и удобно и големи живи плетове. Благодарение на издръжливия EC двигател, STIHL HSA 60 е много мощна ножица за жив плет. Тя работи с литиево-йонни батерии от системата AK на STIHL. При употреба STIHL HSA 60 убеждава с оптимален баланс и удобно и ергономично управление.

С натискането на бутон можете да завъртите мултифункционалната ръкохватка на 90° съответно наляво и надясно. По този начин имате възможност с Вашата HSA 60 от STIHL особено ергономично да подрязвате в различни посоки, например при вертикално рязане или рязане на височина над главата. Кръговата ръкохватка подпомага използването без усилие на HSA 60. Освен това Вашата ножица за жив плет може лесно да се управлява и води както с дясната, така и с лявата ръка. С лазерно изрязаните, диамантно заточени и закалени режещи зъби можете прецизно и бързо да подрязвате и оформяте големи живи плетове, храсти или други растения. Благодарение на геометрията на ножа в капковидна форма с 34 мм разстояние между режещите зъби, клоните се задържат в ножа и се постига чисто рязане с много добра производителност.

Ако упорити клони се закачат на режещите остриета, можете чрез лесно задействане на основния превключвател да стартирате антиблокиращата система, която чрез смяна посоката на въртене позволява отново свободно движение на режещите зъби. Антивибрационната система на STIHL намалява вибрациите на ръкохватките и така щади Вашите мускули и стави. По този начин можете да работите комфортно и при по-продължителна употреба на уреда.

При подрязване, между другото и в близост до земята, режещата гарнитура е защитена чрез завинтения ограничител на ножа.

Акумулаторната ножица за жив плет HSA 60 е с дължина на рязане 60 cм.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 60 и колко време е необходимо за зареждане на използвата батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА
ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА
HSA 26
НОЖ ЗА ХРАСТИ С КАПКОВИДНА ФОРМА
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на рязане61 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло3,5 кг
Ниво на звуково налягане (норма 2022)77 dB(A)
Ниво на звукова мощност85 dB(A) 1)

Сервизно обслужване и съвети