529,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека ножица за рязане на жив плет

Купи бензинова ножица за жив плет HS 45 до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 53 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Ножицата за жив плет за начинаещи STIHL HS 45 е идеална за храсти и за поддръжка на живи плетове с височина до гърдите. Ниското тегло и лесната експлоатация Ви позволява бързо и ефективно оформяне на растенията в градината. Стартирането на STIHL HS 45 е равномерен процес благодарение на STIHL ElastoStart, тъй като се намаляват резките пикове на мощността. В допълнение, ръчната горивна помпа намалява броя на изтеглянето за стартиране и по този начин ускорява процеса на стартиране. За да можете лесно да започнете с градинарските си работи. Управлението с един лост подпомага удобното боравене с бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 45, защото съдържа в себе си всички функции. Специалната геометрия на двустранните ножове за рязане позволява прецизно рязане, както хоризонтално, така и вертикално, и дори в ъглите.

За да защити Вашите мускули и стави по време на работа, антивибрационната система STIHL минимизира вибрациите на двигателя в бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 45. За да спестите място за съхранение, можете да окачите ножицата за жив плет на стената. За тази цел в дръжката е интегрирана халка за окачване. За да поддържате дълъг експлоатационен живот на Вашата ножица за жив плет, прочетете нашите съвети за редовната грижа и поддръжка на Вашата ножица за жив плет.

Бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 45 се предлага в две дължини на рязане от 45 см и 60 см.

HS 45, 60 cm

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двустранно режещ нож
ДВУСТРАНЕН РЕЖЕЩ НОЖ
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ЗАПАЛВАНЕ
ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ЗАПАЛВАНЕ

Технически характеристики

Работен обем27,2 см³
Брой ходове4030 1/min
Мощност0,75/1 kW/к.с.
Тегло4,7-5 кг 1)
Ниво на звуково налягане97 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети