1439,00 лв.
1295,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Дължина на рязане60 cм
Работен обем24 см³
Мощност0,9/1,2 kW/к.с.
Тегло6,2 кг
Ниво на звуково налягане91 dB(A) 1)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощен уред за жив плет с дълга тръба на предавателния вал

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ бензиновия уред за жив плет STIHL HL 94 C-E + 1 бр. Спрей за почистване на ножици Superclean, 300 ml, с което спестявате допълнително стойността на включения в пакета спрей към машината в размер на 16,62 лв. с ДДС.

Бензиновият уред за жив плет HL 94 C-E е много подходящ, ако искате да работите комфортно в професионалната поддръжка на градината и озеленяването, както и при взискателни дейности в частния сектор. С уреда за жив плет можете да режете особено високи, дълги и широки живи плетове, но също така да работите ефективно близо до земята. Универсалната дръжка осигурява ефективна работа дори в затворени пространства с STIHL HL 94 C-E. Олекотената предавателна кутия на уреда за жив плет Ви подпомага дори при по-дълги работни интервали.

Със задвижването от двигателя STIHL 2-MIX, можете да използвате двустранно наточените ножове, за да режете силно и прецизно дори по-дебели клони. STIHL ErgoStart улеснява стартирането на двигателя с намаленото усилие, като го стартира бавно и равномерно. Ръчната горивна помпа намалява броя на стартовите удари и по този начин ускорява процеса на стартиране.

Всички работни елементи са интегрирани в мултифункционалната дръжка на STIHL HL 94 C-E. Благодарение на функцията за частично натоварване STIHL ECOSPEED можете да контролирате скоростта на двигателя директно чрез мултифункционалната ръкохватка, така че да регулирате мощността индивидуално на по-дълги работни интервали според Вашите изисквания и да пестите гориво. Благодарение на системата за бързо регулиране, ножовата греда, която може да се завърти на общо 145°, може да се регулира постепенно в 2 посоки и да се сгъва успоредно на главата. С опционалния предпазител за водача на STIHL върхът на режещото устройство на Вашия STIHL HL 94 C-E е защитен от повреда при работа близо до земята.

Бензиновият уред за жив плет STIHL HL 94 C-E е с дължина на рязане 60 см и обща дължина 242 см.

Сервизно обслужване и съвети