399,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло2,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане83 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност91 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно3,2/3,4 м/сек² 3)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторен верижен трион с универсално приложение и лесно управление

С универсалния акумулаторен верижен трион STIHL MSA 60 C можете да извършвате поддръжка на двора и градината около дома или занаятчийски дейности. Лекият и практичен MSA 60 C е идеалният работен уред, ако искате да режете клони на дървета и храсти или за рязане на дърва за огрев и извършване на занаятчийски дейности, например обработка на дървесина. Тихата верижна резачка е част от системата АК на STIHL и с нея може да работите без средства за защита на слуха. Благодарение на работата ѝ с ниско ниво на шум и без вредни емисии можете да я използвате в райони с наложени ограничения на шума като жилищни квартали, а дори и в затворени помещения.

При това серийната окомплектовка с режеща гарнитура от 30 см режеща верига 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) и водеща шина STIHL Rollomatic E Mini осигурява константно прецизно и чисто рязане. Оборотите се регулират безстепенно, така че производителността се адаптира и контролира лесно.

Оптимален баланс, вграденото устройство STIHL за бързо обтягане на веригата и системата на управление с поглъщаща вибрациите гумирана ръкохватка с ергономичен лост дават възможност за висока ергономичност по време на работа. От безстепенния спусък, който разполага със страничен бутон, можете да управлявате верижния трион сигурно и удобно. С допълнителната спирачна система QuickStop Super спирачката на веригата се задейства бързо във всяка работна позиция. Благодарение на прозрачния резервоар за масло нивото на маслото в него Ви е винаги пред погледа.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен верижен трион STIHL MSA 60 C-B и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Сервизно обслужване и съвети