929,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Номинално напрежение36 V
Тегло3,1 кг 1)
Системно тегло3,7 кг
Ниво на звуково налягане91 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторен верижен трион за многостранна комфортна употреба с висока производителност при рязане

Мощният акумулаторен верижен трион STIHL MSA 220 C-B е оборудван с режеща гарнитура и е идеален за рязане на по-малки дървета, за подрязване, за рязане по дължина и за поддръжка на дървета. Акумулаторният верижен трион се доставя с верига STIHL 3/8"-PS3 Pro с висока производителност на рязане и нисък откат. Тази верига с цялостни зъбци се характеризира с отлично поведение при експлоатация и високо качество на рязане. С верижния трион STIHL MSA 220 C-B можете да работите дори в зони с ограничения на шума, както при поддръжката на градини и озеленяване, така и в занаятчийски предприятия. При строителни работи с дърво можете да се възползвате от тихата работа на двигателя ЕС без вредни емисии и без нужда от поддръжка дори в затворени помещения.

Чрез мощния двигател ЕС в комбинация с мощната батерия STIHL AP 300 S, STIHL MSA 220 постига максимална ефективност на рязане. Благодарение на ергономичния дизайн на тръбата на дръжката и удобната задна ръкохватка за управление, можете да работите особено удобно и безопасно.

Други функции, които подпомагат ефективната работа с акумулаторния верижен трион STIHL MSA 220 C-B:

  • Стабилната метална зъбна опора фиксира триона към дървесината, което Ви позволява да правите прецизни срязвания съвсем лесно.
  • С устройството за бързо обтягане на веригата на STIHL можете да натягате допълнително веригата лесно, безопасно и без инструменти. Нашето видео относно устройството за бързото обтягане на веригата на STIHL Ви показва кои стъпки са необходими за това.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен верижен трион STIHL MSA 220 C-B и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Сервизно обслужване и съвети