1399,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Модерен и мощен универсален трион (3,3 kW)

Купи бензинов трион MS 391 до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 135 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

За фермери, занаятчии и озеленители бензиновият верижен трион MS 391 съчетава висока ефективност на рязане с комфорт. Основните области на приложение са рязане на дърва за огрев, поддръжка на озеленяването и рязане на дърва за строителство. Верижният трион STIHL MS 391 впечатлява с мощност от 3,3 кВт (4,5 к.с.) и постига оптимално съотношение мощност/тегло от 1,9 кг/кВт. Моторният трион се задвижва от икономичен и мощен двигател STIHL 2-MIX. STIHL MS 391 е оборудван с декомпресионен вентил, който значително намалява съпротивлението при изтегляне на стартерното въже, така че можете да стартирате бензиновия верижен трион възможно най-икономично и лесно. Други характеристики на бензиновия верижен трион включват:

  • Маслена помпа с регулиране на разхода за дозирано подаване на масло в зависимост от необходимостта. Например при рязане с дълги режещи гарнитури или при много суха дървесина може да се настрои по-голямо количество масло, а в други случаи консумацията на масло може да бъде намалена. Системата STIHL Ematic гарантира, че всяка капка масло достига до там, където е необходимо.
  • Системата за предварително филтриране спира грубите частици мръсотия и по този начин облекчава основния филтър. Ако преоборудвате Вашия MS 391 с въздушен филтър HD2, той ще има система за дълготрайна въздушна филтрация. Това Ви позволява да работите значително по-дълго без прекъсвания и намалява броя на почистванията на филтъра.
MS 391

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Декомпресионен вентил
РЪЧНА ДЕКОМПРЕСИЯ
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
STIHL 4-канална техника
STIHL 4-КАНАЛНА ТЕХНИКА

Технически характеристики

Дължина на шината45 см
Работен обем64,1 см³
Мощност3,2/4,5 kW/к.с.
Тегло6,2 кг 1)
Тегло за единица мощност1,9 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети