1089,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Универсален бензинов трион (2,6 kW)

Купи бензинов трион MS 271 до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 105 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Бензиновият верижен трион STIHL MS 271 е оборудван с двигател STIHL 2-MIX с мощност 2,6 кВт (3,5 к.с.). Той Ви предлага много добра ефективност на рязане в комбинация с веригата за рязане.325"-RS3 Pro. Неговата ефективност се подкрепя и от направляващата шина STIHL Light 04, тъй като олекотената конструкция спестява тегло. Управлението с един лост улеснява работата, тъй като всички основни функции могат да бъдат достигнати по всяко време с дясната ръка и тя винаги може да остане на дръжката. За възможно най-продължителна работа без прекъсване оборудвахме верижния трион със система за предварително филтриране. По-големите частици изобщо не достигат до филтъра, поради което трябва да го почиствате по-рядко. Ако също така преоборудвате този верижен трион с въздушен филтър HD2, можете да използвате предимствата на системата за дълготрайна въздушна филтрация.

За селското стопанство, строителството и градинарството

Земеделски производители, озеленители и градинари, както и занаятчии, ще намерят ефективна подкрепа за работата си чрез бензиновия верижен трион STIHL MS 271. Те са оборудвани с него за добив на дърва за огрев, а също и за строителство с дървесина. Също така при поддръжка на озеленяването с верижния трион MS 271 можете ефективно да изпълнявате задачите си.

MS 271

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Двигател 2-MIX
Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
STIHL 4-канална техника
STIHL 4-КАНАЛНА ТЕХНИКА

Технически характеристики

Дължина на шината40 см
Работен обем50,2 см³
Мощност2,6/3,5 kW/к.с.
Тегло5,6 кг 1)
Тегло за единица мощност2,2 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети