1449,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем35 см³
Мощност1,8/2,4 kW/к.с.
Тегло3,7 кг 1)
Тегло за единица мощност2,1 кг/kW

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощен моторен трион за поддръжка на дървета с M-Tronic (1,8 kW), за професионална употреба

Трионът за подрязване на дървета MS 201 TC-M Ви подпомага оптимално във всички дейности, свързани с поддръжка на дърветата. Благодарение на олекотената шина и малкото тегло можете да работите особено ефективно. Верижният трион MS 201 TC-M е изключително мощен бензинов трион на STIHL за поддръжка на дърветата.

STIHL MS 201 TC-M се задвижва от мощен двигател STIHL 2-MIX с 1,8 кВт (2,4 к.с.). Технологията STIHL M-Tronic осигурява оптимална работа на двигателя по всяко време. За тази цел M-Tronic прецизно и по електронен път регулира времето на стартиране и дозирането на горивото във всяко работно състояние. STIHL ElastoStart Ви подпомага при стартирането на MS 201 TC-M. Пиковете на силата се смекчават и можете да извършите процеса на стартиране равномерно.

Оборудван с верига STIHL 3/8"-PS, Вие постигате висока ефективност на рязане. Бързата и лесна смяна на веригата се подпомага и от защитени срещу изгубване гайки на капака на зъбното колело.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Този верижен трион е предназначен само за специалисти, обучени за поддръжката на дървета. Употребата без подходящо обучение може да доведе до тежки наранявания.

MS 201 TC-M

Сервизно обслужване и съвети