899,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Работен обем27 см³
Вместимост на резервоара10 л
Тегло7,8 кг
Ниво на звуково налягане94 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност104 dB(A) 1)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Много лека моторна пръскачка

Бензиновата пръскачка STIHL SR 200 е идеална за земеделски стопани, овощари или лозари за разпръскване на течности. С мултифункционалната ръкохватка за управление на STIHL SR 200 можете удобно да управлявате с една ръка както двигателя STIHL 2-Mix, така и вентила за подаване на препарата за пръскане. Лесното стартиране Ви позволява да стартирате двигателя бързо, когато е студен, чрез еднократно задействане на дросела и използване на ръчната горивна помпа. Бензиновият двигател задвижва работното колело, така че листата на храстите и по-малките дървета се завихрят от генерирания въздушен поток и се навлажняват равномерно до височина 2,5 м. Трите монтиращи се, стандартни решетки – конусовидна, отклоняваща и двойна решетка – Ви позволяват да регулирате формата и посоката на струята. Прозрачният 10-литров резервоар за препарат има голям отвор за пълнене и капак с вдлъбнати ръкохватки. Така можете лесно да напълните бензиновата пръскачка STIHL SR 200. Всяко разливане се предотвратява от защитния праг на контейнера, така че подложката на гърба да не влиза в контакт с него. Пръскачката за носене на гръб е с компактен дизайн и тегло 7,8 кг и удобна система за носене. Висококачествените колани и оформените уплътнения за гърба на STIHL SR 200 са съобразени с формата на Вашето тяло. Антивибрационната система STIHL щади Вашите мускули и стави при работа.

Лесно можете да прикрепите допълнителни аксесоари към пръскачката SR 200, като например колан от STIHL. Особено полезно: комплектът за закрепване на нагнетателната помпа на STIHL, с който можете да постигнете постоянна норма на разпръскване във всяко положение на разпръскващия накрайник, независимо от разликата във височината между дюзата и нивото в резервоара. Освен това практичните аксесоари гарантират, че течността се смесва напълно чрез постоянна циркулация. Благодарение на по-високото налягане е възможно да се генерира по-фина мъгла от спрей с комплекта за закрепване на нагнетателната помпа.

SR 200

Сервизно обслужване и съвети