63,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Механична пръскачка

Градинската пръскачка STIHL SG 21 с ръчно управление е подходяща за частни потребители за прилагане на пестициди или торове за растенията на балкона или в домашната градина. Стандартната месингова куха конусна дюза разпръсква целенасочено съответната течност, така че е възможна и прецизна работа върху отделни растителни части със средства за растителна защита. Лесно можете да почистите филтъра в коляното на пръскачката STIHL SG 21 при смяна на дюзата. За да прекъснете процеса на пръскане, затворете ергономичния спирателен клапан с голям задвижващ лост на 1,3-метровия маркуч. За съхранение на накрайника на маркуча се използва калъф.

Коланът за носене се използва за удобно транспортиране на пръскачката STIHL SG 21 с капацитет на резервоара 3 л. Можете да комбинирате пръскачката за растения SG 21 с опционален предпазител STIHL, за да предотвратите разнасянето на течността от вятъра. С допълнителни аксесоари, като опционалната вилична дюза STIHL, можете да направите грижата за растенията още по-разнообразна.

SG 21

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

SG 21
ИЗДРЪЖЛИВ СПИРАТЕЛЕН КЛАПАН
SG 21
Отделения
SG 21
Месингова куха конусна дюза с филтър

Сервизно обслужване и съвети