2177,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Най-мощната мотофреза за тежки почви

С бензиновата мотофреза STIHL MH 700 извършвате почвообработка на големи площи и терени в селското стопанство и градинарството и при тежки условия на работа. И разораването на плътни, твърди почви е бързо и ефективно с STIHL MH 700. Всички компоненти са конструирани за тежки условия на работа и отлична производителност.

Ножовете за окопаване на мотофрезата MH 700 са оформени така, че да се врязват максимално добре в почвата и да я прекопават много ефективно. Работната ширина може благодарение на комплекта за окопаване с разделящи се работни органи да бъде намалена от 121 см на 98 см, 75 см или 53 см. Така можете много добре да стопанисвате икултури при тесни междуредия.

Мотофрезата MH 700 се задвижва от изключително мощен двигател STIHL EHC с дълъг живот. Интелигентното разпределение на тежестта, както и 2 предни и 1 задна скорости Ви дават възможност да водите високоефективния уред с минимално усилие. Задвижването с червячна предавка създава минимални вибрацииt по време на работа. Регулируемият във височина, сгъваем спирачен шплинт, който не може да бъде изгубен поддържа STIHL MH 700 в правилната посока при работа. Чрез интегрирания вал за отвеждане на мощност можете да използвате и други градински уреди и машини. Ергономичната ръкохватка се адаптира лесно спрямо ръста на работещия и дава възможност за лесно управление на мотофрезата. За техническо обслужване и поддръжка можете да поставите мотофрезата удобно в позиция за почистване. Благодарение на сгъваемата ръкохватка и повдигащите се 16‘‘ транспортни колела транспортирането, придвижването и съхранението на STIHL MH 700 е лесно.

MH 700

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощен двигател
Мощен двигател
Спирачен шплинт
Спирачен шплинт
Колело за транспортиране
Колело за транспортиране

Технически характеристики

Тегло на уреда124 кг
Двигател, моделEHC 700.0
Номинална мощност5,2 kW / 7,1 к.с.
Работна ширина121 см
Комплект за окопаване, Ø36 см

Сервизно обслужване и съвети