1849,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Задвижване1 предна + 1 задна
Работна ширина85 см
Диаметър на комплекта за окопаване32 см
Вместимост на резервоара1,4 л
Тип двигателSerie HD775 OHV SC

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощна мотофреза за почвообработка на по-големи площи

Мотофрезата STIHL MH 685 за прецизни любители и професионалисти градинари, както и за фермери, се характеризира с висококачествена конструкция, изработена от закалена стомана и алуминий, което я прави идеална при трудни условия и тежки почви. Специално оформените ножове за окопаване на мотофрезата MH 685 са предвидени да се врязват в земята, а не да я подкопават, и по този начин работят много ефективно. При необходимост можете да скъсите работната ширина на градинската мотофреза на STIHL от 85 см на 60 см, благодарение на разделящия се комплект за окопаване.

Мотофрезата се задвижва от мощен OHV двигател със система за лесен старт. Агрегатът задвижва мотофрезата STIHL MH 685 както напред, така и назад. Това Ви позволява да маневрирате с малко усилие или да се движите на заден ход. Регулируемата ръкохватка осигурява още по-голям комфорт при управление. Антивибрационната система на STIHL намалява изтощителните вибрации в ръкохватката на мотофрезата, като по този начин предпазва Вашите мускули и стави.

Докато работите, можете свободно да регулирате оборотите с палец. Регулируемият в три посоки шплинт на мотофрезата STIHL MH 685 се придържа към браздата по време на движение. За поддръжка и обслужване просто може да поставите мотофрезата в позиция за почистване и да я преместите благодарение на сгъваемите транспортни колела.

Друго предимство на градинската мотофреза MH 685 от STIHL:

  • Ако е необходимо, можете да я дооборудвате с тежести за странично натоварване, а именно допълнителната тежест STIHL AZG 030,
  • регулируем браздир (или браздир за променливо прокарване на бразди STIHL AHK 701, или фиксиран браздир STIHL AHK 702), както и
  • с железни колела STIHL AM 031 за особено натоварваща работа и обновяване на трудни почви.
MH 685

Сервизно обслужване и съвети