1349,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Компактна и маневрена

Бензиновата мотофреза STIHL MH 445 улеснява прекопаването на по-малки градински площи за лична употреба на любители градинари или при работа в селското стопанство. В резултат на специалната форма на ножовете за окопаване те прекопават ефективно почвата в оптимизирана последователност, като разчупват почвената кора и смесват почвата.

Благодарение на мощния бензинов двигател OHV прекопаването на обработваемите площи с мотофрезата STIHL MH 445 се извършва бързо. При нужда можете да намалите работната ширина лесно и бързо от 45 см на 25 см, за да поддръжате например по-малки лехи. Мотофрезата STIHL MH 445 е маневрена и в тесни междуредия. За точно водене на уреда в тесни пространства и при завои се грижи сгъваемият спирачен шплинт. Друго предимство на мощната мотофреза: нейното много комфортно управление. Така антивибрационната система на STIHL осигурява минимизиране на трептенията на ръкохватката. Централната настройка на височината на градинската фреза STIHL MH 445 дава възможност и за лесно адаптиране на височината на ръкохватката.

С помощта на предлагания като допълнителна принадлежност разширител на комплекта за окопаване STIHL AHV 600 можете да увеличите работната ѝ ширина на 60 см. За почистване или монтаж можете да наклоните мотофрезата върху транспортните ѝ колела, така че достъпът до ножовете за окопаване става много удобен.

MH 445.1

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Позиция за почистване на могофреза
Позиция за почистване
Лесно управление на газта
Лесно управление на газта
Ножове за окопаване
Ножове за окопаванe

Технически характеристики

Работна ширина45 см
Диаметър на комплекта за окопаване30 см
Задвижване1V
Вместимост на резервоара0,9 л
Тип двигателEVC 200.4 C

Сервизно обслужване и съвети