439,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Принцип на почистване2x плоски метли

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Компактна механична метла за лична употреба, за почистване около дома

Механичната метла STIHL KG 550 е идеалното компактно решение за почистване около дома за частни и професионални потребители. С тегло от 6 кг механичната метла е лесна за маневриране и почиства груби, фини, тежки или мокри отпадъци старателно на ширина от 55 см. Плоските дискови четки, които стърчат отстрани, и почистващата система STIHL MultiClean гарантират, че всичко се събира внимателно и се подава в контейнера отзад. Това допълнително се подпомага от ограничителните ролки, което означава, че механичната метла KG 550 може винаги да се управлява оптимално, дори покрай стени и бордюри, а както крайните зони на площта, която се почиства, така и механичната метла STIHL KG 550 са надеждно защитени от повреди. Благодарение на директното предаване на мощността в скоростната кутия, механичната метла се бута по-лесно и дисковите четки се завъртат навътре дори при движение на заден ход. Отпадъците винаги се събират пред механичната метла STIHL KG 550 по такъв начин, че дори едрите отпадъци не могат да заседнат под уреда.

Космите на четките, изработени от устойчив на износване полиамид, имат дълъг експлоатационен живот. Благодарение на специалната си подредба, те също така надеждно събират прах, събран на пода. Издръжливостта на влакната на четката е гарантирана за 4 години. 8-степенно централно регулиране на височината позволява бързо приспособяване към различни повърхности или към типа метене. Контейнерът за боклук от 25 л поема голямо количество отпадъци и се изпразва лесно.

KG 550

Сервизно обслужване и съвети