1339,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Тревна площдо 2000 м²
Ширина на косене48 см
Височина на косене25 - 80 мм
Регулиране на височината на косенена 5 степени (задни колела - по оста, предно колело - самостоятелно)
Дължина на уреда с кош за трева165 см

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Маневрена 3-колесна мултифункционална косачка с колесен механизъм

Бензиновата косачка за мулчиране STIHL RM 3 RT е изключително маневрена мултифункционална косачка Multi-Mäher™ за неравни и тесни тревни площи. Благодарение на добре обмислената триколесна конструкция с въртящо се предно колело, тя е особено подходяща за косене на градини с много тесни пространства. На големи площи до 2000 м2 можете с нейна помощ да мулчирате директно или да окосите тревата. След това тревата се изхвърля върху окосената площ странично. Чрез осовото регулиране на височината на косене можете да изберете подходящата височина между 25 мм и 80 мм. Тази бензинова косачка за мулчиране има ширина на косене от 48 см.

Комфортът на работа се увеличава от колесното задвижване. Можете да спестите енергия, особено при наклони или неравни повърхности, тъй като колесното задвижване Ви спестява бутането. Супер меката ръкохватка и плавно движещите се колела също подобряват комфорта при работа. За да Ви улесни максимално при стартиране на двигателя, STIHL RM 3 RT е оборудвана с функция за лесно стартиране. За лесно транспортиране и спестяване на място за съхранение можете да сгънете ръкохватката със скобата за бързо освобождаване Quick-Fix.

RM 3.1 RT

Сервизно обслужване и съвети