739,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинова косачка RM 2 R с функция мулчиране: за дълготрайна поддръжка на тревни площи

Бензиновата косачка за мулчиране STIHL RM 2 R с ширина на косене от 46 см е подходяща за прецизна частна употреба, ако искате да наторявате директно по време на косене. Тя е особено подходяща за средни по размер тревни площи до 1500 м2.

Мощният OHV двигател на STIHL RM 2 R впечатлява със своята постоянна мощност и позволява ефективно мулчиране. За естествена и устойчива грижа за тревната площ с тази косачка фината зелена маса пада директно обратно в окосената площ като богата на хранителни вещества тор. Можете да изберете желаната от Вас височина на косене с осово регулиране на височината на косене в 4 степени от 28 мм до 85 мм. Функцията за лесно стартиране на RM 2 R от STIHL Ви улеснява при стартиране на двигателя. Плавно движещите се колела гарантират също така, че можете да поддържате Вашата градина възможно най-лесно. За транспортиране и съхранение на косачката за мулчиране просто сгънете ръкохватката надолу с помощта на скобата за бързо освобождаване Quick-Fix.

RM 2.1 R

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
Ръкохватка за носене
РЪКОХВАТКА ЗА НОСЕНЕ
Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД

Технически характеристики

Тревна площдо 1500 м²
Ширина на косене46 см
Височина на косене28 - 85 мм
Регулиране на височината на косенена 4 степени (по двете оси)
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети