499,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Компактна електрическа косачка за малки тревни площи

Компактната и лека електрическа косачка STIHL RME 339 е идеална за частна употреба в зони, чувствителни на шум, в близост до жилищни сгради. С нейната ширина на косене от 37 см можете ефективно и бързо да поддържате малки по размер тревни площи.

Благодарение на простата и здрава конструкция на издръжливия полимерен корпус, електрическата косачка за трева STIHL RME 339 има малко общо тегло. Това Ви дава възможност да косите удобно и лесно. Можете лесно да настроите желаната височина на тревата, като използвате централното регулиране на височината на косене в 5 степени от 30 мм до 70 мм. Индикаторът за нивото на запълване на сгъваемия 40-литров кош за трева Ви показва кога е подходящият момент да го изпразните. Уредът е оборудван с практични дръжки за лесно пренасяне. Ако изтеглите кабела допълнително, приспособлението за изтегляне и прибиране на кабела предотвратява изключването на щекерната връзка. Сгъваемата ръкохватка на косачката може да се регулира на височина и позволява удобна работа и също така спестява място за съхранение.

Ако желаете да мулчирате, можете лесно да преоборудвате електрическата косачка STIHL RME 339 в Multi-Mäher™ с подходящия комплект за мулчиране.

RME 339

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД

Технически характеристики

Тревна площдо 500 м²
Ширина на косене37 см
Регулиране на височината на косенена 5 степени (централна)
Вместимост на коша за трева40 л
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети