339,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека електрическа косачка за малки тревни площи

Компактната и лека електрическа косачка STIHL RME 235 с ширина на косене от 33 см е идеална за използване в зони с ограничения на шума, в близост до жилищни сгради. Нейната обикновена и здрава конструкция с общо тегло само 13 кг я прави много мобилна. За да косите тревата си равномерно, можете да зададете оптималната височина, като използвате централното регулиране на височината на косене от 25 мм до 65 мм в пет степени. Интегрираният индикатор за нивото на запълване Ви информира за точното време на изпразване на 30 л кош за трева.

Сгъваемата ръкохватка може да се регулира на две височини, което прави работата и съхранението по-лесни. Устройството е оборудвано с практични дръжки за носене, които Ви позволяват да транспортирате електрическата косачка RME 235 бързо и лесно. Ако изтеглите кабела допълнително, приспособлението за изтегляне и прибиране на кабела предотвратява изключването на щепселната връзка.

RME 235

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД

Технически характеристики

Тревна площдо 300 м²
Ширина на косене33 см
Височина на косене25 - 60 мм
Регулиране на височината на косенена 5 степени (централна)
Вместимост на коша за трева30 л

Сервизно обслужване и съвети