599,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна косачка RMA 239: За ефективно и лесно косене на малки до средноголеми тревни площи

При частната градинска поддръжка с леката и маневрена акумулаторна косачка STIHL RMA 239 с ширина на косене 37 cм имате като собственик на градина идеалния работен уред, когато искате да косите Вашата тревна площ лесно и без вредни емисии. Акумулаторната косачка STIHL RMA 239 с батерия от системата AK на STIHL убеждава при поддръжката на тревни площи  с нейното ниско тегло и висока ефективност при косене  на средноголеми тревни площи.

Полимерният корпус на акумулаторната косачка STIHL RMA 239 е лек и освен това много здрав. Благодарение на ножа с оптимизирано завихряне можете да работите с нисък разход на енергия и да постигате по-добра производителност на единица площ. Посредством централната настройка височината на косене можете да регулирате желаната височина на тревата на 5 степени от 30 мм до 70 мм. Отварящия се 40-литров кош за трева можете по лесен начин, бързо и без усилие да изпразвате. Транспортът и преди всичко съхранението при това са много удобни, тъй като чрез сгъваемата ръкохватка косачката може да се съхранява компактно.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, каква тревна площ можете да обработите с едно зареждане на батерията на Вашата акумулаторна косачка STIHL RMA 239 и колко време е необходимо за зареждане на използваната батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ръкохватка за носене
РЪКОХВАТКА ЗА НОСЕНЕ
Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
СГЪВАЕМА РЪКОХВАТКА
СГЪВАЕМА РЪКОХВАТКА

Технически характеристики

Ширина на косене37 см
Височина на косене30 - 70 мм
Регулиране на височината на косенена 5 степени (централна)
Вместимост на коша за трева40 л
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети