2099,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна бензинова косачка с функция 3 в 1

При частна употреба с бензиновата косачка за трева STIHL RM 655 V можете да косите много ефективно големи тревни площи и да поддържате градините. С ширина на косене от 53 см, косачката за трева STIHL RM 655 V е специално проектирана за големи градини до 2500 м2.

Благодарение на варио-колесния механизъм, мощната бензинова косачка може да се адаптира към Вашите лични навици при косене и условията на терена. Това Ви позволява непрекъснато да регулирате скоростта на косене и оборотите на мощния двигател винаги остават стабилни, дори при смяна на скоростите. Високото качество на производство и удобните функционалности позволяват бърз и прецизен напредък при косене. Мулти-ножът реже и мулчира без смяна на остриетата и осигурява прецизно рязане. Освен това има централно, 7-степенно регулиране на височината на косене, което може да се регулира от 25 мм до 85 мм. Сгъваемата, регулируема на височина, удобна и супер мека ръкохватка позволява ергономична грижа за тревата и лесно управление на коша за трева от 70 л. Със своя индикатор за ниво на запълване той показва идеалното време за изпразване.

При трудни условия на тревните площи може да използвате опционалния комплект за събиране с оптимизиран нож-кука.

RM 655 V

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател със система за лесен старт (SmartChoke)
Двигател със система за лесен старт (SmartChoke)
Варио-колесен механизъм
Варио-колесен механизъм
Функция мулчиране
Функция мулчиране

Технически характеристики

Измерено ниво на шума на работното място LpA [dB(A)]84 dB(A)
Тревна площдо 2500 м²
Тегло на уреда46 кг
Ширина на косене53 см
Височина на косене25 - 85 мм

Сервизно обслужване и съвети