2099,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Тревна площдо 2500 м²
Ширина на косене53 см
Височина на косене25 - 85 мм
Регулиране на височината на косенена 7 степени (централна)
Вместимост на коша за трева70 л

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Комфортна бензинова косачка с функция 3 в 1

При частна употреба с бензиновата косачка за трева STIHL RM 655 V можете да косите много ефективно големи тревни площи и да поддържате градините. С ширина на косене от 53 см, косачката за трева STIHL RM 655 V е специално проектирана за големи градини до 2500 м2.

 

Благодарение на варио-колесния механизъм, мощната бензинова косачка може да се адаптира към Вашите лични навици при косене и условията на терена. Това Ви позволява непрекъснато да регулирате скоростта на косене и оборотите на мощния двигател винаги остават стабилни, дори при смяна на скоростите. Високото качество на производство и удобните функционалности позволяват бърз и прецизен напредък при косене. Мулти-ножът реже и мулчира без смяна на остриетата и осигурява прецизно рязане. Освен това има централно, 7-степенно регулиране на височината на косене, което може да се регулира от 25 мм до 85 мм. Сгъваемата, регулируема на височина, удобна и супер мека ръкохватка позволява ергономична поддръжка на тревната площ и лесно управление на коша за трева с вместимост 70 л. Със своя индикатор за ниво на запълване той показва идеалното време за изпразване.

При трудни условия на тревните площи може да използвате опционалния комплект за събиране с оптимизиран нож-кука.

RM 655 V

Сервизно обслужване и съвети