1649,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинова косачка с функция 3 в 1

Бензиновата косачка STIHL RM 650 T е идеална за ефективно косене на по-големите тревни площи във Вашата градина. Бензиновата косачка е подходяща за големи градини до 2000 м2. 1-скоростният колесен механизъм Ви позволява да косите бързо.

STIHL RM 650 T впечатлява с високото си качество на изработка и има това, от което се нуждае един наистина универсален уред: издръжлив алуминиев корпус и надежден двигател със система за лесен старт, уплътнени сачмени лагери и интегрирани защитни лайстни, както и мулти-нож. С ширина на рязане от 48 см и централно регулиране на височината на рязане, можете да работите бързо и с оптимална настройка към терена.  При трудни тревни площи ще Ви помогне предлаганият като опция комплект за събиране, с който се подобрява събирането на окосената трева. Мулчирането също е възможно с тази косачка благодарение на включения мулчиращ клин. Ергономичната ръкохватка за управление е удобна, благодарение на супер меката дръжка, което увеличава комфорта при работа. Сгъваемият кош за събиране на трева с обем от 70 л позволява дълги интервали на косене. Интегрираният индикатор за ниво Ви показва кога трябва да изпразните коша.

RM 650 T Бензинова косачка

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
Колесен механизъм
КОЛЕСЕН МЕХАНИЗЪМ
Функция мулчиране
ФУНКЦИЯ ЗА МУЛЧИРАНЕ

Технически характеристики

Тревна площдо 2000 м²
Ширина на косене48 см
Височина на косене25 - 85 мм
Регулиране на височината на косенена 7 степени (централна)
Вместимост на коша за трева70 л

Сервизно обслужване и съвети