999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

МултиДвигател MM 56

Бензиновият МултиДвигател STIHL MM 56 е ефективен и икономичен МултиДвигател за разнообразни задачи близо до земята, като поддръжка на тревни площи, почвообработка или почистване на повърхности. Двигателят е мултифункционален, така че с няколко движения можете да прикрепите различни инструменти за монтиране от МултиСистемата STIHL към двигателя.

Ядрото на МултиДвигателя е двигател STIHL 2-MIX. Ръчната горивоподкачваща помпа подпомага лесния старт на двигателя. Също толкова лесно като стартирането е и обслужването на бензиновия МултиДвигател MM 56 чрез мултифункционалната ръкохватка. В нея са вградени всички важни елементи за управление и можете да обслужвате Вашия уред винаги надеждно. Стоп бутонът Ви помага да стартирате двигателя директно отново след прекъсване на работата. Така например след смяна на инструмент можете да продължите работата си директно с подходящия МултиИнструмент.

След приключване на работата и за транспортиране STIHL MM 56 се сгъва, с което го съхранявате, спестявайки място, а с помощта на ръкохватката за транспортиране можете лесно да го натоварите в превозно средство.

Bild

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лесно сгъване
ФУНКЦИЯ ЗА СГЪВАНЕ
Мултифункционална ръкохватка
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНА
Мултифункционалност
Мултифункционалност

Технически характеристики

Ниво на вибрации дясно4,0-5,1 1)
CO2873 g/kWh
Ниво на вибрации ляво3,7-4,1 1)
Работен обем27,2 cм³
Мощност0,85/1,2 kW/к.с.

Сервизно обслужване и съвети