779,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Работен обем27 см³
Мощност0,8/1,1 kW/к.с.
Тегло4,3 кг
Ниво на звуково налягане96 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност107 dB(A) 1)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Комфортен КомбиДвигател с кръгова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)

С бензиновия КомбиДвигател STIHL KM 56 RC-E получавате уред, който може да се използва с различни КомбиИнструменти на КомбиСистемата STIHL. KM 56 RC-E е предназначен предимно за частни потребители, които искат да изпълняват дейности около дома, двора и градината с един единствен двигател.

КомбиДвигателят е базиран на икономичния двигател STIHL 2-MIX. Бензиновият КомбиДвигател STIHL KM 56 RC-E е оборудван с устройството STIHL ErgoStart. То осигурява равномерен процес на стартиране и чрез това задействане с минимално усилие. Електронната система на запалване гарантира безпроблемна работа на двигателя и намалява емисиите на отработени газове. След прекъсване на работа, двигателят може директно да се стартира отново, благодарение на стоп бутона.

Ергономичната кръгова ръкохватка с ограничител Ви подпомага при работа в тесни пространства. За комфорта на работа допринася подплатеният презрамен колан. Благодарение на практичната бърза връзка с крилчата гайка на STIHL KM 56 RC-E можете бързо да смените КомбиИнструмента и така да замените например косата STIHL FSB-KM с приставката за обкантване STIHL FCB-KM. За транспорт или съхранение КомбиДвигателят може да се разглоби с цел пестене на място благодарение на свалящия се лост.

Бензиновият КомбиДвигател STIHL KM 56 RC-Е не може да се използва с приставката за отстраняване на плевели STIHL RG-KM.

KM 56 RC-E

Сервизно обслужване и съвети