1039,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Нашият топ модел сред КомбиДвигателите

С бензиновия КомбиДвигател STIHL KM 131 R професионалистите могат да изпълняват задачи с големи изисквания в поддръжката на градини и ландшафт. Двигателят STIHL 4-MIX® позволява ефективна работа със своята теглителна сила и голям въртящ момент. Уголеменият резервоар за гориво Ви предлага възможността да работите и по-дълги интервали без прекъсване.

Процесът на стартиране на КомбиДвигателя STIHL KM 131 R е улеснен от автоматичната декомпресия, както и от ръчната горивоподкачваща помпа, тъй като тя намалява необходимия брой на издърпване на стартерното въже. Обслужването на STIHL KM 131 R е лесно, тъй като всички елементи за управление са вградени в мултифункционалната ръкохватка. Тук е и стоп бутонът, който позволява директно повторно стартиране на двигателя веднага след прекъсване на работата. Благодарение на практичната кръгова ръкохватка с ограничител можете да работите добре даже в тесни, труднодостъпни зони. Хартиеният филтър във въздушния филтър с дълъг експлоатационен живот издържа дълго и е лесно достъпен за стандартни поддръжки. Комфортна работа позволява и антивибрационната система STIHL, като омекотява вибрациите и така предпазва Вашите мускули и стави. При по-продължителна употреба Ви подпомага удобно подплатеният презрамен колан.

С големия избор на КомбиИнструменти за STIHL KM 131 R в КомбиСистемата на STIHL изпълнявате множество от редовните си задачи. С бърза връзка с крилчат винт можете да смените инструментите без помощта на инструмент.

KM 131 R с HL-KM 0°

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ръчна горивоподкачваща помпа
РЪЧНА ГОРИВОПОДКАЧВАЩА ПОМПА
Мултифункционална ръкохватка
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНА
Автоматична декомпресия
АВТОМАТИЧНА ДЕКОМПРЕСИЯ

Технически характеристики

Работен обем36,3 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Дължина до съединителната муфа94 cм
Вместимост на резервоара0,71 л
Тегло4,4 кг

Сервизно обслужване и съвети