398,28 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

КомбиИнструмент за прецизно рязане на дървесни клони

Лесната за работа кастрачка STIHL HT-KM е ефективен инструмент за професионални озеленители, общински предприятия или овощари. С нея можете да режете високо разположени клони удобно от земята, например при поддръжката на дървета.

КомбиИнструментът има обща дължина от 126 см. Така достигате също и клони на височина до 3 м. За да получите достъп до особено трудни и още по-високи места, можете да оборудвате допълнително кастрачката HT-KM с карбонов удължител STIHL за 100 см допълнителен обхват на действие. Със здравата кука за клони захващате и отстранявате отрязания материал. Компактната конструкция на кастрачката HT-KM, както и малкото ѝ тегло от само 1,3 кг, позволяват ергономична работа. Режещата верига с доказано качество на STIHL, както и интегрираната маркировка за засичане, Ви подпомагат да извършвате правилните срязвания бързо и точно.

Кастрачката STIHL HT-KM е КомбиИнструмент за КомбиСистемата STIHL и е подходяща за всички КомбиДвигатели STIHL, като например STIHL KM 94 RC-E. Свързването между инструмент и двигател се осъществява без проблеми благодарение на бърза връзка с крилчат винт.

Сервизно обслужване и съвети