578,72 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

КомбиИнструмент приставка за рязане на гъсталаци с регулируема на степени ножова греда

Приставката за рязане на храсти STIHL FH-KM 145°е полезен КомбиИнструмент както за професионална употреба, така също и за любители градинари. С нея можете ефективно да подрязвате храсти директно над земята, например на пешеходни острови, до бордюри или в собствената си градина. Благодарение на обща дължина от 126 см и дължина на рязане от 25 см всички дейности по рязане и косене се извършват удобно в изправено положение.
Ножодържачът на приставката за рязане на храсти FH-KM 145° може да се регулира променливо до ъгъл от 145°. Това Ви позволява да обработвате също и площи с ограничено пространство и трудно достъпни места. Осцилиращите ножове на режещия инструмент допринасят за предотвратяването на разпилени камъчета или части от клони. Особено при употреба близо до зони със засилен трафик работата с минимално изхвърчане на материала с FH-KM 145° е предимство.
Поради гъвкавия регулиращ редуктор работният ъгъл на приставката за рязане на храсти може да се настрои индивидуално. След свършената работа можете да сгънете уреда STIHL FH-KM, спестявайки място при транспортиране. КомбиИнструментът принадлежи към КомбиСистемата STIHL. Можете да свържете STIHL FH-KM 145° лесно и без инструменти с всеки КомбиДвигател, например с STIHL KMA 135 R.
FH-KM  145°

Сервизно обслужване и съвети