303,68 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

КомбиИнструмент приставка за обкантване

С приставката за обкантване STIHL FCB-KM разполагате с ефективно помощно средство за оформяне на краищата на тревните площи. Дали по пътища, алеи или покрай лехи, STIHL FCB-KM прави обкантването прецизно и лесно. При необходимост можете да зададете дълбочината на работа. Професионалистите и частните потребители оценяват извитото тяло на приставката за обкантване, което улеснява достъпа до тесни места. Колелото за придвижване спомага за доброто насочване на уреда. Полезният КомбиИнструмент позволява по този начин чист завършек на тревната площ.

Поради малкото си тегло приставката за обкантване FCB-KM е удобна за употреба. Общата ѝ дължина от 92 см подпомага щадяща гърба работа.

КомбиИнструментът принадлежи към КомбиСистемата STIHL. Можете да свържете приставката за обкантване бързо и без инструмент към произволен, съобразен с нуждите Ви КомбиДвигател с кръгова ръкохватка, например с STIHL KM56 RC-E. Приставката за обкантване STIHL FCB-KM е съвместима освен това с моторната коса STIHL FR 130 T (вече не се предлага).

FCB-KM

Сервизно обслужване и съвети