659,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло3,6 кг 1)
Ниво на звуково налягане78 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност94 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно0,5/1 м/сек² 3)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторна кастрачка за тиха работа с много добра производителност при рязане

С акумулаторната кастрачка STIHL HTA 50 можете да работите ефективно при поддръжката на частни имоти и градини, тъй като тя е много подходяща за оформяне на короните дърветата. Особено при подрязване на клони на голяма височина, но също и при почистване и отстраняване на изсъхнала дървесина здравата кастрачка Ви предлага ефективна помощ. Благодарение на компактната режеща глава винаги имате добра видимост, когато режете клони в короните на дървета. STIHL HTA 50 работи с литиево-йонни акумулаторни батерии от системата АК на STIHL. Можете да я използвате в райони с наложени ограничения на шума и не се нуждаете от средства за защита на слуха.

С ергономично оптимизираната ръкохватка за управление всички командни елементи на STIHL HTA 50 са Ви удобно под ръка. Можете да използвате компактния блок за управление както с дясната, така и с лявата ръка. Цялата зона за хващане е обвита с комфортен маркуч за тръбна ръкохватка, така че да държите акумулаторната кастрачка здраво в ръце. С режещата верига STIHL 1/4" PM3 постигате висока производителност при рязане.

Благодарение на ниското тегло и страничното опъване на веригата за лесно допълнително обтягане, работите удобно, ергономично и с минимално усилие. Капачката на полупрозрачния резервоар за масло се отваря лесно за бързо зареждане. Със здравата кука за клони на компактната режеща глава се захваща и отстранява отрязаният материал. Можете да оборудвате допълнително акумулаторната кастрачка STIHL HTA 50 с опционалния STIHL смарт конектор 1.0.

HTA 50 достига обща дължина от 280 см. Благодарение на разделящата се тръба на вала е възможно компактно транспортиране, както и лесно съхранение. Чрез опционалната удължителна тръба можете да удължите тръбата до 330 см.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна кастрачка STIHL HTA 50 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Сервизно обслужване и съвети