2059,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Работен обем36 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Тегло7,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане92 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощна и ефективна бензинова кастрачка

Бензиновата кастрачка STIHL HT 135, като най-мощната кастрачка в асортимента на STIHL, е много подходяща за професионалната поддръжка на дървета в овощарството и в комуналните услуги. С тази мощна кастрачка можете лесно и ефективно да отстранявате сухи или прекършени от буря клони, а също и да подрязвате овошки. Мощният двигател STIHL 4-MIX® отделя малко вредни емисии. Ръчната горивоподкачваща помпа и автоматичната декомпресия Ви позволяват да стартирате двигателя по-бързо и с минимално усилие.

С лекия и здрав магнезиев редуктор можете при продължително използване да работите с минимално усилие. При това с STIHL HT 135 можете да боравите сигурно и удобно, тъй като в мултифункционалната ръкохватка са интегрирани всички елементи за управление на двигателя. Професионалната телескопична тръба на предавателния вал е стабилна и благодарение на бързата настройка може да се регулира лесно за работа на различни височини или да се прибере в края на Вашата употреба за транспортиране. С нея кастрачката STIHL HT 135 достига обща дължина от 270 см до 390 см. Така можете да отрежете без проблем клони на височина до 5 м.

На здравия магнезиев корпус е монтирана кука за клони, която можете да използвате като кука за разтърсване и бутане. Страничното изхвърляне на стружките намалява склонността към запушване. Практичен за работата на кастрачката е капакът на верижното колело с маркировка за засичане за целенасочено подвеждане на STIHL HT 135 за прецизно рязане. Капакът на верижното колело е закрепен за него с обезопасена срещу саморазвиване гайка.

Можете да използвате STIHL HT 135 с режеща верига 1/4" P, например с режеща верига STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 мм, за постигане на възможно най-висока производителност при рязане.

За да работите още по-удобно с HT 135, ергономичният подплатен презрамен колан се грижи за по-добро разпределение на тежестта. Мускулите и ставите се облекчават допълнително от антивибрационната система на STIHL.

Сервизно обслужване и съвети