1919,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Здрава и лека бензинова кастрачка за продължителна работа

С бензиновата кастрачка STIHL HT 134 можете да извършвате ефективно професионални дейности по орязване в овощарството или в общински предприятия за поддръжка на дървета. При отстраняване на клони до подрязване на овощни дървета, но и при отрязване на изсъхнала или прекършена от буря дървесина STIHL HT 134 е Вашият надежден помощник от STIHL.

Мощният двигател STIHL 4-MIX® отделя малко вредни емисии и изисква малко поддръжка. Чрез ръчната горивна помпа и автоматичната декомпресия можете да стартирате двигателя по-бързо и с минимално усилие. Ниското работно тегло и общата дължина от 212 см Ви позволяват по-енергоспестяваща работа, дори и при по-продължително използване. В мултифункционалната ръкохватка са интегрирани всички елементи за управление на двигателя, така че да можете да боравите безопасно и комфортно със STIHL HT 134. Особено компактната и лесно управляема, твърда тръба Ви позволява прецизно подрязване и на по-високи дървета чрез точно подвеждане. Чрез страничното изхвърляне на стружките се намалява опасността от запушване дори и при големи срязвания.

Здравият магнезиев редуктор с лека конструкция е оборудван с отлята кука за клони и маркировка за засичане. С куката за клони можете ефективно да отстраните отрязани клони от дървото, а маркировката за засичане улеснява насоченото подвеждане на STIHL HT 134. Капакът на верижното колело е закрепен с обезопасена срещу саморазвиване гайка.

За да постигнете възможно най-висока производителност при рязане, за STIHL HT 134 можете да използвате режеща верига 3/8" P или 1/4" P, например STIHL режеща верига 3/8" P-Picco Micro Mini 3 (PMM 3).

Кастрачката е оборудвана с презрамен колан за по-добро разпределение на тежестта при работа със STIHL HT 134. Антивибрационната система STIHL предпазва Вашите мускули и стави.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лек, здрав магнезиев редуктор
ЛЕК, ИЗДРЪЖЛИВ МАГНЕЗИЕВ РЕДУКТОР
HTA 86
КУКА ЗА КЛОНИ
Двигател 4-MIX® на STIHL
ДВИГАТЕЛ 4-MIX® НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Работен обем36,3 см³
Мощност1,4 kW
Тегло6 кг 1)
Ниво на звуково налягане92 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети