1799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинова кастрачка HT 105: многообразно приложима с бързо адаптиране във височина

Купи бензинова кастрачка HT 105 до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 179 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Бензиновата кастрачка STIHL HT 105 е много подходяща за професионалната поддръжка на дървета в овощарството и в общински предприятия. С тази мощна кастрачка можете безпроблемно и ефективно да отстраните изсъхнали и прекършени от бурята клони, а също и да подрязвате овошки. Нейният двигател STIHL 4-MIX® е не само мощен, но и работи с ниски емисии. За бърз и удобен старт на двигателя се грижи ръчната горивоподкачваща помпа заедно с автоматичната декомпресия.

Лекият и при това здрав магнезиев редуктор подпомага при по-продължителна употреба енергоспестяващата работа. При това с STIHL HT 105 можете да боравите сигурно и удобно, тъй като с мултифункционалната ръкохватка за една ръка имате лесен достъп до всички елементи за управление на двигателя. Професионалната телескопична тръба е стабилна и така може да се използва целенасочено. С помощта на бързата настройка можете лесно да я регулирате за работа на различни височини или да я приберете за транспортиране. Така HT 105 достига обща дължина от 270 см до 390 см. Клони на височина до 5 м могат да бъдат отрязани без проблем.

На здравия магнезиев корпус е монтирана кука за клони, която можете да използвате като практична кука за разтърсване и бутане. Устройството за странично изхвърляне на стружките противодейства на склонността към запушване. Капакът на верижното колело с маркировка за засичане служи за целенасочено подвеждане на кастрачката за прецизно рязане. Той е фиксиран с обезопасена срещу саморазвиване гайка.

За да постигнете възможно най-висока производителност при рязане, можете да използвате STIHL HT 105 с режеща верига 1/4" P, например с режеща верига STIHL 1/4" Picco Micro 3 (PM3), 1,1 мм.

Ергономичният, подплатен презрамен колан се грижи за по-добро разпределение на тежестта при работа с STIHL HT 105. Антивибрационната система STIHL облекчава допълнително Вашите мускули и стави.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лек, здрав магнезиев редуктор
ЛЕК, ИЗДРЪЖЛИВ МАГНЕЗИЕВ РЕДУКТОР
HTA 135
ТЕЛЕСКОПИЧНА ТРЪБА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
Телескопична тръба на предавателния вал
ТЕЛЕСКОПИЧНА ТРЪБА НА ПРЕДАВАТЕЛНИЯ ВАЛ

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Работен обем31,4 см³
Мощност1,05/1,4 kW/к.с.
Тегло7,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане92 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети