1349,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен бензинов аератор за големи площи

Добрата грижа за тревните площи включва редовно проветряване на тревните корени за по-добро насищане с кислород. Собствениците на частни градини са перфектно оборудвани с бензиновия аератор STIHL RL 540, за да направят тревата си по-гъста и по-издръжлива. Благодарение на мощния мотор, STIHL RL 540 бързо и надеждно премахва мъх и сплъстена трева дори и на по-големи площи с размер до 2000 м2 при аерирането на тревата. Двигателят е оборудван със система за лесен старт и следователно може да бъде стартиран с минимални усилия. Благодарение на здраво фиксираните ножове и техните остриета, механизмът за вертикално прорязване се врязва надеждно в сплъстените участъци. Можете да регулирате работната дълбочина на седемте двойни ножа, като използвате лоста на кормилото. За много глинести или уплътнени почви, както и за много изтощени тревни площи, е полезно да опесъчите площта след вертикутирането, за да разрохкате структурата на почвата и да избегнете прекалено овлажняване. Здравият полимерен корпус на бензиновия аератор STIHL RL 540 съчетава ниско тегло с висока устойчивост на топлина и ултравиолетово лъчение. Благодарение на плавно движещите се колела с профил на сцепление и стабилност на посоката, маневреният бензинов аератор с работна ширина от 38 см винаги има добро сцепление.

С интегрирана в корпуса дръжка за носене можете лесно да транспортирате аератора STIHL RL 540. Благодарение на сгъваемата ръкохватка, можете да съхранявате аератор по начин, който пести място. Преди да повдигнете или приберете уреда, се уверете, че двигателят е изключен и щепселът е изваден.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Механизъм за вертикално прорязване
Механизъм за вертикално прорязване
Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД
Регулиране на работната дълбочина
НАСТРОЙКА НА РАБОТНАТА ДЪЛБОЧИНА

Технически характеристики

Тревна площдо 2000 м²
Работна ширина38 см
Работна дълбочина25 мм
Тип двигателSerie HD675 OHV SC
Работен обем149 см³

Сервизно обслужване и съвети