479,46 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Специално разработено за STIHL от Schöffel

С еластичните якета на STIHL ADVANCE X-Shell, Вие като професионалист в гората или катерач по дървета или като градинар и озеленител, дори и при зимни температури и при голяма физическа активност, постоянно сте с добре контролирана температура. Якетата са налични в дизайн Slim Fit и имат отвътре приятен, мек полар. Цветната материя е непромокаема и дишаща благодарение на мембрана, черните зони на якето STIHL са водонепропускливи и дишащи. На раменете якетата ADVANCE X-Shell имат защита от износване. Преден горен джоб с цип и вътрешен джоб Ви позволяват да вземете със себе си ценни предмети или Вашия смартфон.

Якетата STIHL ADVANCE X-Shell се предлагат в два различни варианта на цветовете: Якето в цвят яркооранжево/черно има джоб на ръкава с цип, голямо лого на STIHL на гърба и светлоотразителни кантове. Благодарение на високия дял яркооранжево и светлоотразителните детайли постигате добра видимост. Якето в цвят тъмнокафяво/черно с два странични джоба включително с цип може да се комбинира много добре със защитния панталон за работа с ножица за жив плет на STIHL MultiProtect HS и със защитния панталон за работа с храсторез STIHL TriProtect FS.

Якетата STIHL ADVANCE X-Shell могат да се перат при 60°C в пералня.

Допълнителни данни:

  • Състав на материала външен плат: 100% полиестер
  • Състав на материала мембрана: Полиуретан
  • Налични цветове: Двуцветно: Яркооранжево/черно (арт. № 008833512..) и двуцветно: Тъмнокафяво/черно (арт. № 008833511..)
  • Предлагани размери: XS-XXL (яркооранжево/черно) и S-XXL (тъмнокафяво/черно)

Допълнителна информация за отделните размери ще намерите в нашата таблица с размери.

Якето ADVANCE X-Shell на STIHL в цвят тъмнокафяво/черно е отличено със знака за тест KWF от Германския център за горски технологии. В цветовия вариант яркооранжево/черно това яке е отличено със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии.

Яке ADVANCE X-SHELL

Оборудване и функция

Дишаща защита от намокряне
ДИШАЩА ЗАЩИТА ОТ ВЛАГА
Защита от студ
ЗАЩИТА ОТ СТУД
Дишаща материя
ВЪЗДУХОПРОПУСКЛИВОСТ

Технически характеристики

Пране60°C
РазмерL,M,S,XL,XS,XXL
Изработка по индивидуални размерине е възможна
Състав на материала на лицевия плат100 % полиестер
Отвори за проветряване с ципNein

Сервизно обслужване и съвети