58,50 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна верига от твърд метал с ниско ниво на вибрациите и слаб обратен удар

Режещата верига 3/8 "P Picco Duro (PD3) е нископрофилна верига от твърд метал, която остава до 10 пъти по-дълго остра от стандартните режещи вериги. Тя е идеален избор за частни потребители, собственици на градина и занаятчии, които работят близо до земята или режат замърсена дървесина. Режещата верига 3/8" P Picco Duro (PD3) от твърд метал на STIHL е силно издръжлива, екстремно здрава и трудно износваща се.
Същевременно веригата с дебелина на водещото звено от 1,3 мм се отличава с висока производителност при рязане. С верижния си трион, например STIHL MS 211, можете дори при тежки условия да раздробявате и по-дебела дървесина с малко усилия и бързо, например при рязане на дърва за огрев. При това режещата верига със стъпка 3/8 работи с малък обратен удар и слаба вибрация, така че да режете удобно и сигурно.
Режещите вериги от твърд метал не се заточват допълнително с обла пила на ръка, а с точилен апарат. Заповядайте при някои от нашите специализирани търговци на място с Вашата верига за моторен трион, за да я заточат професионално.

Технически характеристики

Стъпка на веригата9,32mm/3/8"P
Дебелина на водещото звено1,3mm/.050"
Дължина на шината30cm/12",35cm/14",40cm/16"
Брой водещи звена44,45,50,51,55

Сервизно обслужване и съвети