51,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За глави за косене и метални режещи инструменти

С универсален предпазител на STIHL за глави за косене и метални режещи инструменти можете да предотвратите изхвърлянето на трева и камъчета към вас, докато работите. Те се улавят от пластмасовия предпазител и падат на земята. Защото например когато косите тревата до лехите или до стените на къщата, може да се случи да засегнете не само трева, но и по-малки камъчета. Заедно с окосената трева те се изхвърлят от въртящия се режещ инструмент.

Универсалният предпазител е проектиран така, че да може лесно да се прикрепя към различни модели моторни коси и храсторези STIHL. Независимо дали работите с глава за косене или с нож за косене на трева: С универсалния предпазител на STIHL за глави за косене и метални режещи инструменти сте защитени при работа в градината. Универсалният предпазител е подходящ както за косене на малки тревни площи, така и за подрязване на жив плет, храсти и твърда растителност. По желание може да се допълни с престилка, което е много полезно за равна растителност с дълги стебла или при каменисти терени.

Можете да използвате този предпазител и с моторните коси STIHL FS 44, STIHL FS 74, STIHL FS 76, STIHL FS 80, STIHL FS 85, STIHL FS 86, STIHL FS 88, STIHL FS 100, STIHL FS 130, STIHL FS 160, STIHL FS 180, STIHL FS 220, STIHL FS 280, STIHL FS 290, STIHL FS 400, STIHL FS 450, STIHL FS 480, STIHL FR 106, STIHL FR 450 и STIHL FR 480, които вече не се предлагат.

Сервизно обслужване и съвети