159,48 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Подходящи за мокро или сухо почистване на големи повърхности

Накрайниците за под STIHL са идеални за почистване на големи площи и работни зони в цехове, за услуги за почистване и в индустрията. В зависимост от модела, накрайниците за под могат да се използват за сухо почистване на гладки повърхности и килими, както и за мокро почистване на подови повърхности. Благодарение на широчината от 450 мм, универсалните накрайници за под STIHL могат да се използват за ефективно почистване на големи площи, като теракот или мокет, като се пести време. В същото време здравата конструкция на алуминиевия накрайник за под с регулиране на височината предпазва от повреди при контакт с предмети, което го прави особено издръжлив. Накрайниците за под за големи пространства STIHL могат лесно да бъдат прикрепени и подменени върху маркуча на Вашата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL. Диаметърът на свързването е 36 мм.

Накрайниците за под STIHL се предлагат в 2 варианта за електрическите прахосмукачки за мокро и сухо почистване STIHL SE 62 до STIHL SE 133 ME:

  • (арт. № 49015002710) с четка за сухо почистване
  • (арт. № 49015002711) с гумена лента за мокро почистване

Ако имате нужда от накрайник за под, който може да се използва както за сухи, така и за мокри зони, препоръчваме универсалния накрайник STIHL за под за уреди STIHL SE 33 до STIHL SE 133 ME.

Специални накрайници за почистване на под

Сервизно обслужване и съвети