17,82 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За бензиновите верижни триони MS 170 и MS 180: по-дълъг експлоатационен живот благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Със сервизния комплект 7 за бензинови верижни триони на STIHL можете да извършите лесни дейности по техническо обслужване на Вашия верижен трион сами. Благодарение на тази проактивна и редовна стандартна поддръжка, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, удължавате експлоатационния живот на верижния си трион. Така ще допринесете сами за това, частите по машината и компонентите да са защитени от замърсяване и повреда, а двигателят на Вашия верижен трион да работи винаги надеждно и с оптимална производителност.

В сервизния комплект 7 на STIHL за MS 170 (не е 2-Mix) (идент. № > 502696762; > 806742307) и MS 180 (не е 2-Mix) (идент. № > 507033949; > 808412503) получавате следните компоненти за стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър от кече
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. Така двигателят на верижния трион се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате уреда лесно, както обикновено.

За поддържане на мощността освен това се препоръчва редовна подмяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. Горивният филтър поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя. Така той предпазва двигателя и му осигурява подобрена издръжливост. И този филтър трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно.

За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с верижния си трион STIHL. В самата опаковка на сервизния комплект е интегрирана картонена кука. С нея можете удобно да извадите горивния филтър и да го смените. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Сервизен комплект 7

Сервизно обслужване и съвети