27,88 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Сервизен комплект 41 за различни бензинови храсторези: редовна поддръжка за удължаване срока на експлоатацията им

Употребата на Вашия бензинов храсторез STIHL е още по-ефективна, когато е налице пълната мощност. За да се съхрани надеждността на Вашия храсторез STIHL, е нужно да му се извършва проактивна и редовна поддръжка. Със сервизния комплект 41 можете да извършвате лесни дейности по поддръжката на компонентите и да спомогнете за удължаване на срока на експлоатация на Вашия уред.

В сервизния комплект 41 на STIHL за FS 240, FS 261, FS 361, FS 410, FS 411, FS 461, FR 410 и FR 460, както и FS 260, FS 360 и FS 460, които вече не се предлагат, получавате следните компоненти за стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър от хартия
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за дълготрайна експлоатация на Вашите уреди. Чистите филтри увеличават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на бензиновия уред. Чрез редовната смяна на въздушния филтър от хартия двигателят на Вашия храсторез надеждно се предпазва от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате храстореза STIHL лесно, както обикновено.

Също така трябва да проверявате и горивния филтър, за да не попаднат в двигателя чужди частици заедно с горивото. Редовната подмяна на тези компоненти предпазва двигателя и удължава експлоатационния му живот. Смяната на запалителната свещ също е препоръчителна, за да e възможно чисто изгаряне в двигателя, а с това и оптимална мощност на уреда.

За извършване на стандартните дейности по поддръжката не се нуждаете от допълнителен инструмент. За подмяна на въздушния филтър и запалителната свещ можете да използвате комбинирания ключ от окомплектовката на Вашия храсторез STIHL. За сваляне на горивния филтър в опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука.

Сервизен комплект 41

Сервизно обслужване и съвети