48,40 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За бензинови ъглошлайфи TS 410 и TS 420: продължителна надеждна мощност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Със сервизния комплект 35 за бензинови ъглошлайфи на STIHL имате всичко необходимо, за да извършвате сами прости дейности по техническото обслужване на Вашия уред. Проактивната, редовна поддръжка ще удължи живота на Вашия ъглошлайф. Така ще допринесете за това, Вашият ъглошлайф винаги да работи надеждно и с оптимална мощност.

В сервизния комплект 35 на STIHL за TS 410, TS 420 и TS 440 получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър от хартия
  • Предварителен филтър
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за продължителен експлоатационен живот на Вашите уреди. Чистите филтри увеличават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на уреда. Затова въздушният филтър трябва редовно да се сменя. За поддържане мощността на двигателя също така е важно, да се проверява редовно запалителната свещ и при нужда да се подменя. Чрез горивния филтър чуждите частици се филтрират от горивото, за да не попаднат в двигателя. Редовната смяна на този филтър удължава експлоатационния живот на двигателя.

С практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с ъглошлайфа си STIHL, смяната на въздушния филтър и запалителната свещ се извършва лесно и бързо. Интегрираната в опаковката на сервизния комплект картонена кука служи за удобна подмяна на горивния филтър. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Service Kit für TS 410, 420

Сервизно обслужване и съвети