30,40 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За бензиновите верижни триони MS 241, MS 362 и MS 400: по-дълъг експлоатационен живот благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Със сервизния комплект 12 за бензинови верижни триони на STIHL можете да извършите лесни дейности по техническо обслужване на Вашия верижен трион сами. Благодарение на тези проактивни и редовни стандартни поддръжки, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, удължавате експлоатационния живот на моторния си трион. Така ще допринесете сами за това, частите по машината и компонентите да са защитени от замърсяване и повреда, а двигателят на Вашия верижен трион да работи винаги надеждно и с оптимална производителност.

В сервизния комплект 12 на STIHL за MS 241, MS 362 (иден. № > 183717483) и MS 400 получавате следните компоненти за стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър HD2
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Въздушният филтър HD2 на STIHL е подходящ за всички условия на работа и затова може да бъде използван универсално. Благодарение на фините си пори той предлага много високо качество на филтриране и филтрира дори и най-фините замърсявания от засмуквания въздух. Чрез смяната на филтъра HD2 двигателят на верижния трион надеждно се предпазва от навлизане на абразивен прахМощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате верижния си трион STIHL лесно, както обикновено.

За поддържане на мощността освен това се препоръчва, редовна подмяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. Горивният филтър поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя. Така той предпазва двигателя и му осигурява подобрена издръжливост. И този филтър трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно.

За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с верижния си трион STIHL. В самата опаковка на сервизния комплект е интегрирана картонена кука. С нея можете удобно да извадите горивния филтър и да го смените. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Сервизен комплект 12

Сервизно обслужване и съвети