219,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Оптимално разпределение на тежестта при екстремно натоварване

С колана на STIHL ADVANCE X-TREEm разполагате с високотехнологичен колан, който Ви подпомага като професионалист по време на продължителна работа в гората с циркулярни дискове или при дейности по косене. Коланът на STIHL предлага отличен комфорт при носене. Можете да закачите Вашия храсторез STIHL или моторна коса STIHL на комфортната кука и да имате максимална свобода на движение, за да водите уреда сигурно. Благодарение на безстепенно регулируемата по дължина задна част на самара ADVANCE X-TREEm можете да постигнете оптимално разпределение на тежестта между рамената и ханша. С оптимизираната си ергономичност коланът щади Вашите мускули и стави.

Във видеото можете да видите как да поставите самара STIHL ADVANCE X-TREEm. Ако е необходимо, можете по избор към него да добавите раницата за инструменти STIHL ADVANCE и по този начин да разполагате бързо и удобно с допълнително оборудване.

Можете да използвате самара STIHL ADVANCE X-TREEm с моделите бензинови моторни коси от STIHL FS 89 до бензиновия храсторез STIHL FS 561, както и за акумулаторната моторна коса STIHL FSA 90 и акумулаторната моторна коса STIHL FSA 135. Можете да използвате този колан и с акумулаторния уред за отстраняване на плевели STIHL RGA 140.

Сервизно обслужване и съвети