336,68 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лесната за работа приставка кастрачка STIHL HT осигурява ефективна помощ на професионални озеленители, общински предприятия или овощари. С тази кастрачка с дължина на рязане 30 см можете например да използвате Вашата моторна коса STIHL при поддръжката на дърветата, за да подрязвате от земята по-високи клони.

Приставката STIHL HT е с обща дължина 126 см. Така че да можете да достигнете клони на височина до 3 м. За да получите достъп до особено трудни или високи зони, можете да преоборудвате кастрачката с удължител STIHL Carbon за 100 см допълнителен обхват. Със здравата кука за клони захващате и отстранявате отрязания материал. Компактната конструкция на приставката HT KM, както и малкото тегло, позволяват ергономична работа. Режещата верига с доказано качество на STIHL, както и интегрираната маркировка за засичане, Ви подпомагат да извършвате правилните срязвания бързо и точно.

Приставката HT от STIHL е подходяща за следните моторни коси:

Можете също да използвате приставката STIHL HT за следните бензинови моторни коси, които вече не се предлагат: FS 90 R, FS 100 R и FS 130 R.

Сервизно обслужване и съвети