Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Оборудване и функция

Със спортна кройка и добро оборудване

С панталоните STIHL FUNCTION Ergo професионалистите в горското стопанство, собствениците на гори и имоти са добре защитени при случайни дейности около къщата, но също и в гората. Благодарение на удобната и дишаща смес от памук и полиестер, панталоните са подходящи за всеки сезон. Те се предлагат в дизайн Regular Fit. За по-голяма издръжливост тези панталони имат допълнително здрави ленти на коленете. Интегрираната 8-слойна защита от срязване от AVERTIC™ Dura+ е разработена специално за STIHL.

Предварително оформените колена и еластичните платки увеличават комфорта при носене на панталоните със защита от срязване STIHL FUNCTION Ergo. Отворите за проветряване отзад на панталона, които могат да се затварят с цип, осигуряват допълнителна вентилация и заедно със защитата на бъбреците осигуряват приятно усещане при носене. Светлоотразителните елементи на панталоните STIHL FUNCTION Ergo Ви предлагат добра видимост. В двата джоба отпред и в джобовете отзад или на бедрото с цип ще намерят място ценни вещи и инструменти. Гащеризонът има допълнителен джоб на нагръдника.

Тези панталони се комбинират добре с якето STIHL FUNCTION Ergo. Освен това можете да перете панталоните на STIHL FUNCTION Ergo при 60°C в пералнята.

Панталоните на STIHL FUNCTION Ergo се предлагат като панталон с връзки и като гащеризон.

Следните данни са валидни за всички панталони от серията FUNCTION Ergo:

  • Състав на материала лицев материал: Маслиненозелено/черно (65 % полиестер, 35 % памук), яркооранжево (70 % полиестер, 30 % памук)
  • Състав на материала за подплата: 100% полиестер
  • Налични цветове: Трицветно (маслиненозелено/черно/яркооранжево)
  • Клас на защита от срязване: 1, дизайн A (EN 381 съотв. EN ISO 11393)
  • Брой слоеве: 8

За панталон с връзки (арт. №: 008834210..) е валидно:

  • Предлагани размери: XS-3XL, предлагат се и в малки размери: M-6 – XL-6, предлагат се и в големи размери: M+6 – XL+6
  • Тегло (размер М): 1,4 кг

За гащеризон (арт. №: 008838804..) е валидно:

  • Предлагани размери: S-3XL, предлагат се и в малки размери: M-6 – XL-6, предлагат се и в големи размери: M+6 – XL+6
  • Тегло (размер М): 1,5 кг

Повече информация за отделните размери Ви предлага нашата таблица с размери. Моля, за изработка по поръчка на Вашия панталон с връзки или гащеризон FUNCTION Ergo, се обърнете към Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Панталоните с връзки и гащеризоните STIHL FUNCTION Ergo са отличени със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.

FUNCTION ERGO

Сервизно обслужване и съвети