Най-лекият ни панталон със защита от срязване

Леките и еластични панталони на STIHL ADVANCE X-Light са най-подходящи за професионалисти в лесовъдството и особено за употреба през лятото или за катерачи по дървета при голяма физическа активност. Панталоните със защита от срязване в дизайн A и с клас на защита от срязване 1 са налични в дизайн Slim Fit. Най-леките ни панталони със защита от срязване в асортимента на STIHL благодарение на еластичните материали прилягат добре към различни форми на тялото и по този начин са еднакво подходящи за жени и мъже.

Еластичната материя ProElast в зоната за чатала предлага много свобода на движение. Панталоните на STIHL ADVANCE X-Light се отличават с особено лекия и разработен изключително за STIHL материал със защита от срязване AVERTIC™ pro lite. Шестслойната защита от срязване е дишаща, бързосъхнеща и тежи с 20% по-малко от подобните предишни модели.

Здравият материал на коленете и долната част на краката е оборудван със защита от тръни. Специалната проветряваща тъкан осигурява в задната част на крачолите допълнително приятен вътрешен климат. В 6 джоба на панталоните с връзки и в 8 на гащеризоните, много от които могат да се затворят с цип, имате много място за съхранение, за да можете да поберете Вашите инструменти или ценни вещи. Светлоотразителни елементи и логото на STIHL отстрани на крачолите увеличават Вашата забележимост при условия на лоша видимост. Отпред в средата на гащеризона има нагръдник с дълъг цип, удобни и ластични презрамки, които могат да се регулират безстепенно с велкро, а отзад повдигната защита в зоната на бъбреците от дишаща мрежеста материя.

Можете да комбинирате добре панталоните с якетата STIHL ADVANCE X-Shell в хладни дни, а при летни температури – с STIHL ADVANCE X-Vent. Освен това имате възможност да поставите на копчетата на панталона с връзки тиранти.

Можете да перете панталоните на STIHL ADVANCE X-Light при 60°C в пералнята.

Панталоните се предлагат като панталон с връзки и като гащеризон.

Следните данни са валидни за всички панталони от серията ADVANCE X-Light:

  • Състав на материала лицев материал: 75 % полиестер, 20 % полиамид, 5 % полиуретан
  • Състав на материала за подплата: 100% полиестер
  • Налични цветове: Черно
  • Предлагани размери: S-3XL (доставят се и размери по поръчка)
  • Клас на защита от срязване: 1, дизайн A (EN 381 съотв. EN ISO 11393)
  • Брой слоеве: 6

Следното важи и за панталона с връзки:

  • предлагат се и малки размери: S-6 – XL-6
  • Тегло (размер М): 0,99 кг

За гащеризон важи следното:

  • Тегло (размер М): 1,2 кг

Повече информация за отделните размери Ви предлага нашата таблица с размери. Моля, за изработка по поръчка на Вашия панталон с връзки или гащеризон STIHL ADVANCE X-Light, се обърнете към Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Панталоните STIHL ADVANCE X-Light са отличени със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.

Панталон ADVANCE X-Light

Оборудване и функция

Дишаща защита от намокряне
Дишаща защита от намокряне
Бързо съхнеща материя
Бързо съхнеща материя
Дишаща материя
Дишаща материя

Технически характеристики

Изработка по индивидуални размеривъзможно е (последни цифри на кат. № - 99)
Състав на лицевия плат75 % полиестер, 20 % полиамид, 5 % полиуретан
Специална материя със защита от срязванеAVERTICTM Pro lite
Светлоотразителна материяда
Ластичен лицев платразтегля се в две посоки

Сервизно обслужване и съвети