664,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Набор за инсталация 2 Plus iMOW®: за ограничаване на площта за косене

С набора за инсталация 2 Plus iMOW® на STIHL можете сами да подготвите по-големи тревни площи за работа на Вашата косачка робот STIHL iMOW® и да дефинирате желаната работна зона, която да бъде окосявана. За целта полагате започващ от и завършващ в зарядната станция ограничителен кабел по краищата на тревната площ за косене, след което го фиксирате с прилежащите фиксиращи щифтове. Какво разстояние трябва да спазвате при полагане на кабела до края на тревната площ, можете да научите лесно от ръководството за употреба на Вашата косачка робот iMOW® на STIHL.

Наборът за инсталация 2 Plus iMOW® на STIHL съдържа ролка от 400 м ограничителен кабел STIHL ARB 501 (Ø 3,4 мм) за определяне на площта за косене, 500 фиксиращи щифта STIHL AFN 075 за фиксиране на кабела и 7 съединителя за кабел STIHL ADV 010 за свързване на няколко кабела, както и кабелни маркировки. Този набор може да бъде инсталиран заедно с косачката Ви робот iMOW® на STIHL.

Естествено подготовката и инсталацията на Вашата косачка робот iMOW® може да бъде извършена и от най-близкия дилър на STIHL.

Сервизно обслужване и съвети