59,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Много подходящ за сухо почистване на големи гладки повърхности, както и на текстилни подови настилки

Накрайниците за под STIHL са идеални за почистване на големи площи и работни зони в цехове, за почистващи услуги и в индустрията. В зависимост от модела, накрайниците за под могат да се използват за сухо почистване на гладки повърхности и килими, както и за мокро почистване на подови повърхности. Благодарение на широчината си от 280 мм, комбинираните накрайници за под STIHL могат да се използват за почистване на големи площи, като теракот или мокет, ефективно и с пестене на време. В същото време здравата конструкция на накрайниците за под предпазва от повреди при контакт с предмети, което ги прави особено издръжливи. Можете лесно да закрепяте и сменяте накрайниците за под STIHL към маркуча на Вашата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL. Комбинираният накрайник за под STIHL за сухо почистване е оборудван със степенен превключвател за гладки повърхности и килими. Диаметърът на свързването е 36 мм.

Комбинираният накрайник за под STIHL е съвместим с електрическите прахосмукачки за мокро и сухо почистване STIHL SE 33 до STIHL SE 122 E.

Ако имате нужда от накрайник за пода, който може да се използва както за сухи, така и за мокри зони, препоръчваме универсалния накрайник за пода на STIHL за STIHL SE 33 до STIHL SE 133 ME.

Комбиниран засмукващ накрайник

Сервизно обслужване и съвети