80,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За продължителна работа с минимално усилие

Коланът с презрамки за акумулаторни батерии Ви подпомага при по-продължителна употреба в поддръжката на градината и озеленяването. Добре обмислената му и ергономична конструкция разпределя теглото между хълбоците и раменете. Допълнително можете да закрепите на колана чантата за принадлежности за колана за акумулаторни батерии, което Ви позволява да вземете със себе си допълнителна акумулаторна батерия от системата АР или други принадлежности. Освен това коланът за акумулаторна батерия STIHL предлага възможността да закрепите подложката STIHL директно. По този начин използвате още по-лесно и удобно подходящите уреди STIHL като например акумулаторни коси или акумулаторни уреди за обдухване.

Преносът на енергия към уреда с акумулаторна батерия се извършва в комбинация с допълнителни принадлежности:например чанта за колан AP STIHL със свързващ кабел за уреди с букса или адаптер АР за уреди с отделение за батерията. Намалява се общото тегло на уреда, който се държи в ръка, и това Ви облекчава при работа, тъй като се щадят гърбът и ръцете.

Можете удобно и лесно да регулирате индивидуално колана с презрамки за акумулаторни батерии STIHL и ще имате винаги приятно чувство при носене.

Akkuguertel

Сервизно обслужване и съвети