54,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Универсален режещ инструмент за моторни коси STIHL

За намаляване на шума и значително повишаване на енергийната ефективност при косене на гъста трева с моторна коса, главата за косене PolyCut 48‑2 е оборудвана с 2 здрави пластмасови ножа вместо с корда. Така за едно зареждане на акумулаторната батерия можете да работите значително по-дълго време с акумулаторната си коса. При бензиновите моторни коси употребата на пластмасови ножове в сравнение с косенето с корда се отличава с по-малък разход на гориво. В окомплектовката на главата допълнително са включени и 6 резервни пластмасови ножа. Опционално можете да оборудвате STIHL PolyCut 48‑2 и с корда с диаметър 2,4 мм или 2,7 мм. Това е подходящо особено при работа покрай бордюри или други препятствия.
Пластмасовите ножове на STIHL могат да бъдат сменени удобно. След като блокирате вала с помощта на доставяния с моторната коса блокиращ лост, можете да развиете главата за косене и да смените ножовете на моторната коса. За намаляване на износването и увеличаване на височината на косене STIHL PolyCut 48‑2 е оборудвана серийно с предпазна пластина.
Главата за косене STIHL PolyCut 48‑2 може да се използва със следните модели моторни коси и храсторези STIHL:
  • STIHL FS 311
  • STIHL FS 360
Освен това можете да я използвате и с вече отпадналите от асортимента модели STIHL FS 160, STIHL FS 220, STIHL FS 300 и STIHL FS 350.
Указание: Главите за косене могат да бъдат използвани само със специален предпазител за косене или универсален предпазител на STIHL за глави за косене и метални режещи инструменти.
Mähkopf PolyCut 48-2

Сервизно обслужване и съвети