89,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комплект от шина и вериги за акумулаторния верижен трион MSA 220

Дори и най-добрият верижен трион ще се изтъпи при редовна употреба. Ако по време на работа нямате възможност да заточите Вашия верижен трион, или ако режещата гарнитура трябва да бъде подменена, имате подходящото решение с комплектите режещи гарнитури на STIHL.

С STIHL Cut Kit 8 можете да се погрижите проактивно производителността при рязане на Вашия акумулаторен моторен трион STIHL MSA 220 да остане постоянно висока. С него самостоятелно и лесно можете да извършите смяна на режещата верига и водещата шина, предназначени за Вашия верижен трион STIHL на всяко едно място. Така верижният ви трион бързо ще бъде готов отново за работа. При монтажа ще бъдете подпомогнати от нашето ръководство за смяна на режещата гарнитура, което можете да изтеглите посредством QR кода на опаковката на Вашия комплект режеща гарнитура.

В STIHL Cut Kit 8 за STIHL MSA 220 получавате следните компоненти за смяна на режещата гарнитура:

  • 1 x направляваща шина STIHL Rollomatic E, 3/8" P, 1,3 мм (35 см)
  • 2 x STIHL режеща верига 3/8" P Picco Супер 3 (PS3), 1,3 мм


Стандартната шина STIHL Rollomatic E, 3/8" P помага с ниско тегло, висока стабилност и конструкция с намален обратен удар при поваляне и кастрене на дървета, както и при рязане на дърва за огрев или дървен материал. Режещата верига на STIHL 3/8" P Picco СУПЕР 3 (PS3) е идеална със своята висока производителност за поддръжката на короните на дървета. Тя разполага с отлично поведение при подвеждане и работи спокойно, така че можете да режете прецизно както и с минимална склонност към обратен удар и вибрации с Вашия STIHL MSA 220 по дървото.

Тези съобразени едни с други компоненти на режещата гарнитура подпомагат надеждността на верижния трион – също и при продължителна работа. Така вие печелите максимална производителност и чрез смяната на режещата гарнитура можете да работите надеждно и почти без прекъсване.

Cut Kit 8

Сервизно обслужване и съвети